Укључење у програм - Телефон: 011/409 22 84 Скајп адреса: snaga.naroda2

naslovna paypal2

Подржите радио

Обавезно је унети износ дoнације: ДОНИРАЈТЕ ОВДЕ

:

Facebook

Пратите нас

joomla social media module

 

 

ИН4С: Србијо, твоји држављани умиру невини у црногорским тамницама!

kolaž Srbi pritvor milić dušić

 

Драги наши сународници,

Зато што сте окренули главу од нас, ваше браће Срба у Црној Гори, имамо разумијевања, али, с друге стране, не можемо да схватимо зашто јавност у Србији прећуткује чињеницу да је пет заробљених српских држављана, потпуно невиних, готово пуну годину заточено у црногорским казаматима!

Јасно је да су се кадије већ одавно постројиле по Црној Гори и да прогањају све што је српско. И туже, и суде.

То што ћути јавност Србије и пристаје да буде мирни посматрач прогона Срба и СПЦ из Црне Горе можемо да разумијемо, али зашто прећуткујете тортуру која се спроводи над Бранком Милић, Братиславом Дикићем, Србољубом Ђорђевићем, Драганом Максићем и Миланом Душићем?

Ови невољници ће за неки дан обиљежити мучни јубилеј – пуну годину у затвору, под лажном оптужбом да су учесници наводног државног преврата, Удбашке ујдурме уз помоћ које је НАТО-колонијална власт у Црној Гори поново „побиједила“ свој народ на парламентарним изборима. Тиме ће Мило Ђукановић и његови сатрапи спојити три пуне деценије непрекидне власти, од којих је 20 прошло у потпуном сатирању и брисању свих српских трагова у Црној Гори.

Држављани Србије, које је неки зли ум прогласио „терористима“, дошли су у Црну Гору као што и свако од вас може доћи. Међутим, постали су мета завјере црногорског режима, дијела српске обавјештајне службе БИА, као и неколико обавјештајних служби из држава НАТО. Са друге стране, умјесто подршке и помоћи својим држављанима, Србија им је преко својих дипломатских представника у Подгорици понудила као рјешење да потпишу признање, не хајући што би тако сами себе лажно оптужили.

Амбасада Србије у Црној Гори је осрамотила све вас и државу коју представља али и нас који државу Србију сматрамо својом матицом.

Српски народ је познат по слободарској традицији и борби за правду и зато се оправдано поставља питање зашто и медији и власт у Београду прећуткују да српски држављани и сународници у затвору у Црној Гори пролазе кроз голготу – немају елементарне услове за живот, сан им угрожава константно неонско свјетло.

Њима се ускраћује право на здравствену заштиту због чега су животно угрожени. Не можемо да разумијемо зашто јавност Србије не зна да, рецимо, Бранка Милић већ девети дан штрајкује глађу у спушком казамату, јер је и даље утамничена упркос одлуци Уставног суда Црне Горе да је њен „притвор“ незаконит!?

Ми нећемо да душе ових невиних мученика буду само на нашој савјести, зато чинимо једино могуће. И сами притиснути чизмом колонијалног антисрпског режима, њиховог специјалног тужилаштава, судова и комплетног антисрпског апарата у Црној Гори, апелујемо, позивамо и молимо:

Прекините ћутање медија и власти и зауставите убијање својих суграђана и сународника заточених у Црној Гори!

Апелујте на своје одборнике, посланике, партије, институције да реагују. Изађите на достојанствене протесте и поручите властима у Србији да се боре против неправде којој су подвгнути невини српски грађани!

Учините то прије него што буде касно.

Редакција ИН4С, 7. октобар 2017

kanaliticari arhiva

Правна помоћ

Уживо ТВ Снага Народа

live TV

Преузмите stream за Ваш player!

winap windovs media tunein tunein2

Ауторски текстови

Свијет се дестабилизује и у процесу сучељавања два принципа, права народа на смоопредјељење и принципанеповредивости граница суверених држава. Нису Албанци...
Пре неколико дана, у деведесетој години живота, у Загребу је преминуо истакнути хрватски интелектуалац и историчар, Славко Голдштајн. Као што...
Ја сам за мир, праведне, и најбоље односе Срба и Хрвата... Лукаву и максималистичку спољну политику Хрватске, нажалост јачају неки Срби...

ПРЕПОРУЧУЈЕМО

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИЈЕ

Телефон: 011/409 22 84

Skajp адреса:  snaga.naroda2

Email:  [email protected]