Укључење у програм - Телефон: 011/409 22 84 Скајп адреса: snaga.naroda2

naslovna paypal2

Подржите радио

Обавезно је унети износ дoнације: ДОНИРАЈТЕ ОВДЕ

:

Facebook

Пратите нас

joomla social media module

 

 

Весељницкаја говорила о снимању документарног филма о Акту Магнитског и Браудеру

Скандалозни закон Магнитског усвојен је у Сједињеним Државама на основу лажних сведочења, иза тога су преваранти који су опљачкали пореске обвезнике из Русије и Америке. О овоме ће бити речи у новом документарцу адвоката Наталије Весељницкаје.

«Направили смо неке покушаје да све то поставимо пред Конгрес који је, највероватније, и сам закон Магнитског и људи који су га иницирали, били финансијски мотивисани. А они су били мотивисани финансијски, највероватније, на рачун новца који је украден у нашој земљи «, — каже она у интервјуу нашој агенцији.

Наталиа Веселницкаја снимаће филм заједно са News Front-ом. Рекла је да за истину, коју је спремна рећи, нико у САД није заинтересован.

«Нико други у Сједињеним Државама, нити тужилац, нити ФБИ ни политика нису заинтересовани за моју причу», каже она.

«Свака од страна, и републиканаци и демократе, желе да ме искористи у овом прогону.» Мислим да сте у могућности, да пренесете људима Сједињених Држава што знам. Ако ту истину толико желе да сакрију љихови медији и политичари.

Ајнштајн има, по мом мишљењу, добру фразу о овоме, да ако се чињенице не уклапају у теорију — промени чињенице. По овој матрици, према овој једначини изграђена је цела прича коју желим испричати.»

Адвокатица Наталиа Весељнитскаја покушала је да пренесе своју информацију Доналду Трумпу, Млађем. Због сусрета с њим добила је титулу «руског шпијуна».

https://www.youtube.com/watch?v=jjjDmoZsUI4

SAJT FRONT

kanaliticari arhiva

Правна помоћ

Уживо ТВ Снага Народа

live TV

Преузмите stream за Ваш player!

winap windovs media tunein tunein2

Ауторски текстови

Свијет се дестабилизује и у процесу сучељавања два принципа, права народа на смоопредјељење и принципанеповредивости граница суверених држава. Нису Албанци...
Пре неколико дана, у деведесетој години живота, у Загребу је преминуо истакнути хрватски интелектуалац и историчар, Славко Голдштајн. Као што...
Ја сам за мир, праведне, и најбоље односе Срба и Хрвата... Лукаву и максималистичку спољну политику Хрватске, нажалост јачају неки Срби...

ПРЕПОРУЧУЈЕМО

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИЈЕ

Телефон: 011/409 22 84

Skajp адреса:  snaga.naroda2

Email:  [email protected]