Укључење у програм - Телефон: 011/409 22 84 Скајп адреса: snaga.naroda2

naslovna paypal2

Подржите радио

Обавезно је унети износ дoнације: ДОНИРАЈТЕ ОВДЕ

:

Facebook

Пратите нас

joomla social media module

 

 

Народ је носилац суверенитета. То је највише право одлучивања о свим суштинским питањима за њега и извире из слободе народа. Таква слобода је изнад вриједносног суда одлуке, која може бити добра – лоша, корисна или штетна за народ. 

У овим преломним временима, неправедне глобалистичке снаге покушавају пажњу појединаца и народа усмјерити у мање важне ствари материјалне природе и створити саможивог, незадовољног, а за њих послушног човјека, који ће бити искључиво у служби њихових интереса и испуњавању њихових жеља, и на тај начин их одвојити од највиших вриједности као што су слобода, идентитет, традиција, религија. У том смислу покушавају озбиљним историјским народима, а који су на другој страни од њих, отргнути животни коријен, какав је Косово и Метохија за српски народ.

Да би спријечио негативне посљедице лошег глобалистичког утицаја, српски народ мора показати снагу суверенитета у најмање три правца:

  • Да не дозволи наметање ненародне власти на било који начин да се покуша, па ни путем тзв. дешавања народа.
  • Све учинити, да без слободне воље српски народ, Српска и Србија не уђу у НАТО. Улазак у НАТО би наметнуо други систем вриједности, који није природан српском народу и покушало би се приморати и Србе да се супротставе Русима.
  • Спријечити наметање закона о забрани негирања тзв. геноцида. Такав приједлог закона је наставак неуспјешног покушаја Енглеза да се у СБУН усвоји њихов приједлог резолуције о геноциду у Сребреници. То је очигледна политика „завади па владај“.

Како би показали јавности, бар у једном сегменту, вољу српског народа, могуће је да ће СНП – Избор је наш, организовати неформални референдум, тако што ће у више мјеста у Републици Српској омогућити грађанима да се изјасне по питању уласка у НАТО. 

Излагање Данета Чанковића, предсједника СНП – Избор је наш, на Тесла глобал форуму,  који се одржава у Андревљу на Фрушкој Гори од 2. до 5. јула 2019.  

Dane sajt Tesla

Правна помоћ

Уживо ТВ Снага Народа

live TV

Преузмите stream за Ваш player!

winap windovs media tunein tunein2

ПРЕПОРУЧУЈЕМО

cirilica dobrica eric
jadovno

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИЈЕ

Телефон: 011/409 22 84

Skajp адреса:  snaga.naroda2

Email:  [email protected]