Укључење у програм - Телефон: 011/409 22 84 Скајп адреса: snaga.naroda2

naslovna paypal2

Подржите радио

Обавезно је унети износ дoнације: ДОНИРАЈТЕ ОВДЕ

:

Facebook

Пратите нас

joomla social media module

 

 

Покрет је поводом хапшења Џулијана Асанжа, оснивача „Викиликса“,  организовао акцију коју је назвао „Добри човјече Свијета, свети Асанж те буди“ и том приликом на неким мјестима у Бања Луци поставио плакате са ликом оснивача „Викиликса“ и ореолом на глави, са текстом: „Данашњи светац за слободу и истину“.

У времену када свјетски моћници истину замјењују лажима или је скривају силом и пријетњом и тако не дозвољавају да истину о њиховим злим дјелима сазна човјечанство, јавља се Џулијан Асанж. Он објављивањем истине, између осталог и о злодјелу САД у ратовима у Ираку и Авганистану, показује да не пристаје на лаж, на неморал и на непружање отпора оном који чини злочин, ма ко год био. Таквим својим дјелом, без обзира како ће завршити на земаљском, често неправедном суду, Џулијан Асанж је заслужио ореол својеврсног данашњег свеца за слободу и истину. А дао је примјер и подстрек добрим људима свијета да се пробуде и устану против лажи и неправде коју чине политичари и они који стоје иза њих, а заражени су духом зла.

Нико није толико мали, да не може никако помоћи свјетском покрету добра, чији је један од првих учесника Џулијан Асанж. И нико није толико велик да тај покрет добра заустави.

Бања Лука, 12.04.2019.                                                                                       Предсједник Покрета

                                                                                                                                 Дане Чанковић  

 

703 gal

Правна помоћ

Уживо ТВ Снага Народа

live TV

Преузмите stream за Ваш player!

winap windovs media tunein tunein2

ПРЕПОРУЧУЈЕМО

cirilica dobrica eric
jadovno

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИЈЕ

Телефон: 011/409 22 84

Skajp адреса:  snaga.naroda2

Email:  [email protected]